Våra paket och erbjudanden!

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra paket och ta dig tid att utforska vår vackra ö. Vi kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.

Gutepaket

Gutepaketet, för riktiga gotlänningar. Bo billigt en natt på charmiga Solhem Hotel i Visby. Borta bra men hemma bäst, på Gotland. Var det länge sedan ni gjorde Visby? Varför inte ta en helkväll på stan, ställ bilen och övernatta på hotell.

Konsertfeber

Nu kan du gå på konsert på Wisby Strand och bo över på hotell superbilligt! Dubbelrum med hotellfrukost för endast 495:- för konsertfantaster!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.