Best Western Solhem Hotel

 Jobba hos oss

Sälj- och marknadschef till Strand Hotel i Visby

Strand Hotel i Visby är ett drygt 35 år gammalt familjeföretag. Idag drivs verksamheten av oss syskon Hanna och Ernst Wiman. Vi har fyrstjärniga Best Western Strand Hotel med 110 rum, konferenslokaler, relax, takterrass, restaurang och trestjärniga Best Western Solhem Hotel med 96 rum, konferenslokaler, bastu, restaurang.

Hotellen har flera olika målgrupper, dels varierat över året och dels mellan arbetsvecka och helg. Även mellan hotellen skiljer det sig, varför det är extra viktigt med flexibilitet och lyhördhet gentemot våra gäster från allra första stund i kundbemötandet. Hög service och flexibilitet är ett par av våra ledord, men även engagemang, omtanke och hög kvalitet.

Vår sammanlagda storlek i Visby gör oss till ett av de största hotellföretagen på ön och vi är dessutom det enda familjeägda, vilket vi ser som en stor konkurrensfördel.

De senaste åren, med mig och Ernst vid rodret, har vi inlett och också gjort en ordentlig förflyttning med Strand Hotel, vilken fortsätter. Vi står i startgroparna för att påbörja en liknande resa med Solhem Hotel och hoppas att du vill vara med på den och se till att vi når våra resmål med båda hotellen.

Arbetsuppgifter och tjänsten


Vi söker dig, som tillsammans med dina medarbetare, ska leda våra båda Visbyhotell mot ökad tillväxt.

Som sälj- och marknadschef kommer du att driva den operativa och strategiska försäljningen samt ansvara för vår marknadsföring ut mot nya och befintliga kunder med fokus på digitala kanaler. Du kommer koordinera den säljkompetens och även utveckla försäljningsarbetet inom de olika frontmiljöerna. I arbetet ingår likaså att utveckla våra produkter. I rollen ingår också att vara delaktig i de olika branschsamarbeten företaget har, dels med Best Western centralt och dels med olika organisationer på ön.

Tjänsten innefattar för tillfället även ansvar för restaurang ”Matsalen” liksom frukost och allt annat vi producerar och levererar från detta hörn av huset. Ett gott ledarskap med god ekonomisk kunskap kommer fortsätta göra underverk för att ta oss dit vi vill.

Du har en stark ambition att visa Din kompetens genom att leverera långsiktigt goda resultat. Du har direkt personalansvar för 6 medarbetare i sälj- och marknadsteamet och ca 10 medarbetare inom mat och dryck, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. 

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, och ledarskap. Du bör ha ett genuint intresse för Visby och Gotland och dess långsiktiga utveckling. Vi ser gärna att Du har  restaurangerfarenhet ur ett ekonomiskt eller ledarperspektiv.

Erfarenhet och kunskap av arbete med omvärldsbevakning och omvärldsanalys förutsätts.

Som person är du en driven, resultatinriktad och lyhörd ledartyp. Du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende hos nya människor, både externt och internt. Du är en bra kommunikatör i tal och skrift. Du trivs i en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter.

Du bör vara stationerad i Visby men med frekventa resor till främst Stockholm.

För rollen krävs att du har en mycket god nivå i svenska och engelska.

Det är meriterande med högskoleutbildning inom relevanta områden men vi ser dina erfarenheter och personliga lämplighet som det viktigaste.

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft, tar egna initiativ och är engagerad i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, ser helheten och kan ta ut det viktigaste som för oss framåt i varje situation, är noggrann och strukturerad. Vi förutsätter att du har god social förmåga, är lyhörd, förtroendeingivande och entusiasmerande. 

Låter detta intressant? Då ser vi framemot din ansökan!

För frågor kring tjänsten kontakta VD Hanna Wiman på 0708-492020 eller hanna.wiman@strandhotel.se

Urval och intervjuer kommer göras löpande, sista ansökningsdatum är 11 mars.

Skicka din ansökan per e-post till hanna.wiman@strandhotel.se.

Välkommen till oss, hälsar Hanna Wiman.

Om rekryteringsföretag önskar lämna erbjudanden är dessa välkomna via e-post men undanbedes via telefon.


Strand Hotel & Solhem Hotel söker sommarpersonal för 2018

Jobba hos oss säsongen 2018. Perioden är 1/5 - 30/9.
Arbeta med oss på en levande och spännande arbetsplats med gästen i fokus. Strand Hotel och Solhem Hotel är händelserika mötesplatser för boende, konferens, SPA, restaurang, evenemang och kultur mitt i världsarvsstaden Visby.
Vi söker följande säsongspersonal: kockar, serveringspersonal, receptionister, frukostpersonal, städpersonal och bartender.

Minimiålder
Städ: min ålder 20 år
Reception: min ålder 20 år
Servering: min ålder 18 år
Frukostpersonal: min ålder 18 år
Kock: min ålder 20 år
Bartender: min ålder 20 år

Ansök på jobb@strandhotel.se
Märk ansökan med säsong 2018 och vilken avdelning du söker. Vi ser gärna att följande finns med i ansökan: namn, telefon, e-post,
personnummer, bifogat CV och personligt brev.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.