Konferens i Visby

Att mötas på Gotland är speciellt! Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och 
nya idéer uppstår.

Hos oss på Best Western Solhem Hotel konfererar ni i en lugn miljö ett stenkast från Visbys centrala delar. Våra två största lokaler har antingen utsikt över vår mysiga trädgård eller över Visby innerstad och ringmuren. Konferensfikat dukas upp ute på vår härliga balkong så fort vädret tillåter. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

På Best Western Solhem Hotel har vi tre lokaler för upp till 65 personer, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren.- Att konferera på Gotland är som att vara utomlands, men ändå så nära...

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Strand Hotel, finns en kapacitet på över 200 rum och mer än 400 bäddar. Konferens- och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter.

Har du frågor eller funderingar kring din konferens?
Tveka inte att kontakta oss på 0498-25 88 50 eller via mail reservations@solhemhotel.se

Ringmuren

Med utsikt över Visby ringmur är vår lokal Ringmuren en av Solhems tre konferenslokaler. Konferenslokalen är praktiskt byggd och lämpar sig bra för många olika sittningar. Med 65 platser i biosittning är detta vår största konferenslokal.

Trädgården

Detta är vår lite mindre konferenslokal, placerad in mot den lugna trädgården. Från lokalen finns en utgång till en härlig balkong där vi gärna dukar upp konferenskaffet när vädret tillåter. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.