Best Western Solhem Hotel

Minisemester i Visby

Njut av en minisemester i medeltida Visby. Välj mellan 3-5 dagar för två vuxna i ett dubbelrum. Vi bjuder på en flaska bubbel, Cava vid ankomsten. 
Solhem Hotel är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar.  Hotellet erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Få rabatt på mat på restaurang Matsalen och bada i relaxen på Strand Hotel. Strand Hotel är vårt systerhotell som ligger med gångavstånd i Visby innerstad på Strandgatan 34.

Vad som ingår i paketet:       
Dubbelrum standard            
Flaska Cava på rummet vid ankomst            
Frukostbuffé            
20% rabatt i Matsalen            
Tillträde till SPA-avdelningen på Strand Hotel                        

Erbjudandet gäller:            
2 vuxna i dubbelrum standard            
Under datumen 1 oktober - 30 april            
I mån om plats, visst antal rum, ej i kombination med andra erbjudanden.                         

Paketpris :
3 nätter     1 595:-
4 nätter     1 895:-
5 nätter     2 195:-

Boka på info@solhemhotel.se eller på 0498 25 90 00

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.