Best Western Solhem Hotel

82818483

Hotellrum på Solhem Hotel Visby

Hos oss på Best Western Solhem Hotel finns 99 rum att välja emellan. Rummen har antingen utsikt över vår mysiga trädgård, mot havet, hamnen eller över Visbys vackra takåsar, ruiner och kyrkor. Alla rum har samma standard trots att de skiljer sig åt både utseendemässigt och inredningsmässigt. Det ena är inte det andra likt vilket starkt bidrar till hotellets charm och personliga prägel.

Här finns allt du kan tänkas behöva för så väl privatresan som affärsresan så som arbetsbord, internet, minibar, brett utbud av TV-kanaler m.m. Består familjen av en hund eller en katt så är detta inget hinder för oss. Vi kan i ett begränsat antal rum ta emot era fyrbenta vänner. 
Enkelrum - Solhem Hotel Visby

Enkelrum

Våra enkelrum är inredda enligt hotellstandard. Rummen ligger mellan 12-15 kvm

Dubbelrum - Solhem Hotel Visby

Dubbelrum

Dubbelrummen med plats för två personer är större och är mer luftiga än enkelrummen. Skrivbord och avlastningsyta för bagage är standard. 

Superiorrum - Solhem Hotel Visby

Superiorrum

Väljer du att bo lite lyxigare så är superiorrummen ett bra alternativ. Större än dubbelrummen i yta. Lån av morgonrock ingår i rummet. 
Bra rum för paret som som vill ha det lilla extra men även för resenären som vill ha lite mer utrymmet

Familjerum - Solhem Hotel Visby

Familjerum

Kommer ni med hela familjen så rekommenderar vi våra familjerum. Större i yta än dubbelrummen samt två extra permanenta sängar eller en våningssäng. Här får ni lugnt och ledigt plats med hela familjen upp till sex personer.

Rum med balkong - Solhem Hotel Visby

Balkongrum

Hotellet kan erbjuda flera dubbelrum med stor rymlig balkong.

Rummet kan bokas mot en tilläggskostnad. 

Lägenhetsrum - Solhem Hotel Visby

Långtidsboende

För dom gäster som stannar en längre tid så har vi våra pentryrum. Lite större än ett vanligt dubbelrum och utrustat med ett utrustat pentry.

Rummet bokas mot en tilläggskostnad. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse