Hotellrum på Solhem Hotel Visby

Hos oss på Best Western Solhem Hotel finns 99 rum att välja emellan. Rummen har antingen utsikt över vår mysiga trädgård, mot havet, hamnen eller över Visbys vackra takåsar, ruiner och kyrkor. Alla rum har samma standard trots att de skiljer sig åt både utseendemässigt och inredningsmässigt. Det ena är inte det andra likt vilket starkt bidrar till hotellets charm och personliga prägel.

Här finns allt du kan tänkas behöva för så väl privatresan som affärsresan så som arbetsbord, internet, minibar, brett utbud av TV-kanaler m.m. Består familjen av en hund eller en katt så är detta inget hinder för oss. Vi kan i ett begränsat antal rum ta emot era fyrbenta vänner. 

Enkelrum

Våra enkelrum är inredda enligt hotellstandard. Rummen ligger mellan 12-15 kvm

Dubbelrum

Dubbelrummen med plats för två personer är större och är mer luftiga än enkelrummen. Skrivbord och avlastningsyta för bagage är standard. 

Superiorrum

Väljer du att bo lite lyxigare så är superiorrummen ett bra alternativ. Större än dubbelrummen i yta. Lån av morgonrock ingår i rummet. 
Bra rum för paret som som vill ha det lilla extra men även för resenären som vill ha lite mer utrymmet

Familjerum

Kommer ni med hela familjen så rekommenderar vi våra familjerum. Större i yta än dubbelrummen samt två extra permanenta sängar eller en våningssäng. Här får ni lugnt och ledigt plats med hela familjen upp till sex personer.

Balkongrum

Hotellet kan erbjuda flera dubbelrum med stor rymlig balkong.

Rummet kan bokas mot en tilläggskostnad. 

Långtidsboende

För dom gäster som stannar en längre tid så har vi våra pentryrum. Lite större än ett vanligt dubbelrum och utrustat med ett utrustat pentry.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.